Mega Image intră într-un nou mare oraș din țară. Ce salarii oferă belgienii și ce posturi sunt libere

mega image
FOTO: Mega-image.ro

Primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca se deschide sâmbătă, 8 aprilie, în Galeria Comercială Platinia, „mall-ul din centrul orașului”, anunță lanțul de supermarketuri.

Galeria Comercială a fost dezvoltată în zona ultracentrală, pe bulevardul Mănăștur, în apropiere de zona parcului, a stadionului și a Sălii Polivalente. Galeria Comercială Platinia va fi cea mai atractivă destinație de shopping din Cluj-Napoca, se mai arată în comunicatul de presă.

Noul magazin este amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați.

„Magazinul Mega Image a fost conceput astfel încât să ofere o experiență inedită de cumpărături, pornind de la modul de amenajare la consultanța oferită clienților direct în magazin de către angajați special pregătiți în acest sens. În Mega Image vei găsi mii de produse, de la cele alimentare la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit, prietenos, amenajat ținând cont de cele mai noi tendințe internaționale”, continuă anunțul.

Totodată, Mega Image face angajări pentru noul său magazin. În total, Mega Image caută 50 de persoane care să lucreze în Cluj-Napoca. Posturile libere sunt cele de casieri, vânzători și lucrători comerciali.

Se oferă tichete de masă, iar transportul este decontat.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit unor informații postate pe site-ul undelucram.ro de foști și actuali angajați ai companiei, în 2016 un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 1.000 de lei net pe lună.

În 2017, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, avea un salariu lunar net de 1.200 de lei.

În martie 2017, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga 1.300 de lei net pe lună și tichete de masă de 200 de lei pe lună.

În august 2016, un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga 1.800 de lei net pe lună.

Mega Image face angajări și în alte orașe din România. AICI puteți afla care sunt locurile de muncă disponibile în diferite orașe din țară.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, aflat în proprietatea grupului belgian Delhaize Group, este alcătuit din aproximativ 500 de magazine. La ora actuală, rețeaua este prezentă în orașe precum București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov sau Târgoviște, sub brandurile Mega Image și Shop&Go.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.