Medicul Vasi Rădulescu îi cere primarului Nicușor Dan să se vaccineze: „Mergeți AZI să vă vaccinați”

nicușor dan vasi rădulescu

Foto: Facebook

Medicul Vasi Rădulescu, autor al mai multor cărți de popularizare a medicinei, cunoscut totodată în mediul online pentru explicațiile medicale pe care le oferă pe pagina sa de Facebook, îi cere primarului Nicușor Dan să se vaccineze împotriva COVID.

Nicușor Dan a declarat în urmă cu mai mult timp că, deoarece a avut COVID în luna aprilie, își va face vaccinul după ce va discuta cu medicul său.

„Domnule Nicușor Dan, vă cer un pic ajutorul. Mi-am sacrificat de o săptămână orice fărâmă de timp liber pentru a răspunde oamenilor care au nelămuriri sau frici despre vaccinare. Am răspuns la peste 12.000 de mesaje. Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureșteni, pentru că nu v-ați vaccinat încă. Ați declarat că ați avut boala și vreți să vă faceți nu știu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozați anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinați acum veți avea o imunitate excelentă. Așadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă”, i-a transmis Vasi Rădulescu primarului general.

„Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alți oameni pentru care dumneavoastră reprezentați un conducător. Dacă aveți o nelămurire, o frică, nu ezitați să-mi scrieți și vă răspund cu drag. Mergeți AZI să vă vaccinați și să scăpați de întrebări, suspiciuni. Mergeți AZI să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat și e totul ok. Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm. Și e un act de responsabilitate. Și matematica pledează oricând pentru vaccinare”, a mai scris medicul.

Într-un interviu oferit miercuri, 27 octombrie, postului de televiziune Pro TV, Nicușor Dan a declarat că urmează să se vaccineze în curând.

„Imediat ce fac acele analize. Nu a fost atât demult infectarea mea și nu am avut timp fizic să mă duc să fac analizele”, a spus el.

„Există o opinie științifică, care este certă, care spune că vaccinul reduce substanțial riscul de îmbolnăvire gravă. Asta este indiscutabil”, a mai spus Dan.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version