Matlasate, mini, cu franjuri sau din material textil: acestea sunt tendințele în materie de genți în 2022

Gențile nu sunt simple accesorii care servesc doar la transportul celor mai de preț bunuri ale noastre. De fapt, acest accesoriu poate face diferența între un look plictisitor și o ținută la modă. Dacă ne place să urmăm modă și să ne îmbrăcăm la zi, ar trebui să ne uităm la ce tip de piese vestimentare urmează să fie purtate, dar dacă vorbim despre tendințe în materie de genți damă piele sau poșete pentru acest an, trebuie să vă spunem că există ceva pentru toate gusturile.

Genți matlasate

Toamna trecută gențile matlasate au fost o tendință care a domnit peste orice alt model. Mai mari, mai mici, tip tote, genți damă piele sau din material sintetic, acestea sunt încă la modă și se pare că nu se vor demoda prea curând. Indiferent de tipul de poșetă pe care îl preferi, dacă optezi pentru una matlasată nu ai cum să dai greș. Puteți opta pentru geantă Guess clasică sau una de la Love Moschino, dar puteți opta și pentru branduri mai scumpe precum Chanel sau Prada.

Genți mini

Anul acesta au revenit poșetele de dimensiuni mici, cele în care poți pune doar telefonul mobil și cheile de la casă, poate chiar și mai puțin. Aceste genți mici pot fi purtate la gât sau direct în mână. În ceea ce privește culorile, putem alege modele mai frapante sau variante ceva mai discrete în alb-negru. Desigur, puteți opta pentru genți damă piele mini în format orizontal sau vertical. Sunt o mulțime de branduri care produc acest gen de poșete. Puteți alege o geantă Guess, Desigual, Prada sau Gucci sau Marc Jacobs. Oricare dintre aceste alegeri este la fel de bună.

Genți cu franjuri

Franjurii vor fi esențiali în 2022. Aceștia vor fi utilizați atât pentru piese vestimentare, dar și pentru genți și poșete. Fie că este vorba despre franjuri mai fine, mai groase, cu un aer mai hippie sau mai glamour. Dacă nu sunteți o fană a franjurilor, puteți opta pentru o geantă Guess, Chanel sau Prada cu ciucuri, ca o cale de mijloc. Nu puteți da niciodată greși cu genți damă piele, indiferent dacă este naturală sau ecologică, lucioasă, mată sau suede.

Genți shopper din material textil

Gențile shopper sunt din nou la modă în 2022. Sunt mari, voluminoase și sunt foarte încăpătoare. Desigur, există multe modele de genți damă piele tip shopper, însă puteți opta anul acesta și pentru cele din material textil. Acestea sunt mai casual și potrivite pentru a fi folosite de zi cu zi. Dacă aveți mai multe obiecte pe care preferați să le aveți mereu la voi, o geantă shopper este alegerea perfectă.

Genți în culori intense

Culoarea, în special culorile strălucitoare, vor predomina în acest an, în special în timpul primăverii și verii. Roșul sprins, rozul fucsia sau galbenul strident vor cuceri acest accesoriu, creând o explozie de energie și viață. Bineînțeles că negrul va rămâne alegerea clasică în ceea ce privește majoritatea tipurilor de genți damă piele, dar nu strică să ieșiți puțin din tipar și să alegeți ceva mai îndrăzneț, potrivit pentru acest sezon. Optați pentru o geantă Chanel, Love Moschino sau o geanta Guess în una din culorile tale preferate.

Genți din paie

Paiele sunt ușoare, stilate și se potrivesc de minune cu orice. Având în vedere asta, un pariu sigur pentru vara acestui an sunt gențile făcute împletite din paie. De exemplu: vor fi perfecte pentru cele mai calde zile. Pe lângă faptul că sunt ușoare și practice, aceste genți se vor potrivi cu accesoriile tot din paie, precum pălăriile și espadrilele sau platformele cu iută, dar și cu cerceii și brățările din lemn sau piele. Îmbrăcămintea de plajă s-a învârtit mai mereu în jurul paielor, iar în acest an nu va fi diferit. Ba mai mult, veți putea purta aceste piese chiar și în oraș, pentru un stil boho chic și lejer.