Mașini în valoare de peste un milion de euro pentru Camera Deputaților

Deputații vor să cumpere mașini pentru Adunarea NATO de la București (Foto: Flickr / Jason Lawrence)
Deputații vor să cumpere mașini pentru Adunarea NATO de la București (Foto: Flickr / Jason Lawrence)

Camera Deputaților a lansat o licitație deschisă pentru cumpărarea de mașini care vor fi folosite la Adunarea Parlamentară a NATO.

Întâlnirea va avea loc în octombrie, la București. Valoarea estimată a contractului este de peste un milion de euro, scrie Digi 24.

Parlamentarii români vor să cumpere limuzine de culoare negru metalizat, trei dintre ele fiind de lux, cu capacitatea cilindrică de 4.000 cc, tapițerie din piele, scaune încălzite, măsuțe pliabile, cutie frigorifică și cam tot ce este necesar unui automobil de protocol modern.

Conform anunţului publicat pe SEAP, licitaţia vizează achiziţia a 25 de autoturisme, împărţite pe 3 loturi: autoturisme de protocol (3 bucăţi), autoturisme pentru delegaţii (19 bucăţi) şi autoturisme pentru transportul a mai puţin de zece persoane (3 bucăţi).

Ofertele pot fi depuse până în 29 mai.

Lotul 2 va cuprinde 19 mașini, berlină în 3 volume, de 1800 cc, Euro 6, tracţiune integrală, cinci locuri, vopsea neagră metalizată, tapiţerie textilă compatibilă cu nuanţa caroseriei, airbag-uri, instalaţie automată de climatizare, lunetă şi geamuri laterale fumurii.

Lotul 3 cuprinde 3 autoturisme monovolum, de tip van, de 2000 cmc, Euro 6, tracţiune integrală, 6 locuri, vopsea gri închis metalizată, tapiţerie scaune din piele, airbag-uri, instalaţie automată de climatizare, prize de 12 V, priză 220 V, incinte acustice pentru spaţiul pentru pasageri, lumini ambientale şi de citit, uşi culisante cu acţionare electrică, scaune individuale cu încălzire şi posibilitate de întoarcere la 180 de grade, masă pliabilă culisantă pe şine în spaţiul pentru pasageri, suporţi pahare, cutie frigorifică, mochetă.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.