Mașină spulberată de tren. A fost târâtă 200 de metri pe șine!

Foto: ISU Arad

Un șofer în vârstă de 34 de ani a murit după ce a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure.

Ca prin minune, o pasageră în vârstă de 20 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului a reușit să scape cu viață din groaznicul accident rutier petrecut în județul Arad.

Autoturismul circula pe un drum agricol, care nu era destinat circulaţiei publice, aşa că trecerea peste linia ferată nu era prevăzută cu barieră, potrivit Știrile PRO TV.

Mașina a pătruns pe calea ferată chiar când pe acolo trecea un tren cu călători, iar impactul a fost atât de puternic, încât automobilul a fost târât pe șine mai bine de 200 de metri.

Șoferul a murit imediat, în timp ce pasagera a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital, cu răni multiple, dar în stare stabilă.

“A fost o izbitură puternică, eu am crezut că a sărit de pe şină, aşa dintr-o dată o izbitură tare a fost m-am speriat foarte tare”, a spus unul dintre cei 25 de pasageri ai trenului care circula pe ruta Arad – Sânnicolau Mare.

”Un accident feroviar rutier unde s-a soldat cu două victime, din păcate una a fost încarcerata şi decedata, iar cealaltă a fost preluată de echipajul SMURD pentru investigaţii şi prim ajutor. A fost dificilă intervenţia deoarece locomotiva a fost deasupra victimei încarcerate”, au completat reprezentanții ISU Arad.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.