Polițist, spălător. Un agent curăță o mașină de lux parcată în curtea Poliției Locale

dumitru hahui mașină poliție
Un agent de la Poliția Locală Brăila spală mașina de lux a șefului său, directorul adjunct Dumitru Hahui. Foto: Doar în Brăila (Facebook)

Într-o fotografie postată pe rețeaua de socializare Facebook se vede cum un polițist îmbrăcat în uniformă spală o mașină de lux aflată în curtea Poliției Locale Brăila. Mașina îi aparține chiar lui Dumitru Hahui, director executiv adjunct în cadrul Poliției Locală Brăila.

Fotografia, care a fost publicată de pagina de Facebook “Doar în Brăila”, îl arată pe un agent îmbrăcat în uniformă în timp ce spală mașina șefului său cu un furtun.

Poza publicată pe Facebook este însoțită de mesajele „Șefu’ interior-exterior, da?” și „În curtea Poliției Locale din Brăila ai parte de servicii complete”.

Hahui a declarat pentru postul de televiziune Digi24 că nu el și-a pus subalternul să îi spele mașina.

„El când a spălat mașina unității, când era un metru distanță între una și alta, a stropit-o și pe aia și când a văzut că a stropit-o – mașina era spălată cu o zi înainte – a aruncat cu apă! Nu l-am pus eu, n-am știut!”, a declarat directorul adjunct.

Marian Dragomir, primarul municipiului Brăila, i-a cerut directorului implicat în scandal să-și dea demisia, însă acesta a refuzat.

mașină brăila poliția locală
Foto: „Doar în Brăila” (Facebook)

„Nu-mi dau demisia, să se facă o eventuală anchetă, să vadă în ce constă marea mea abatere”, a comentat acesta.

Localnicii sunt revoltați și spun că polițiștii locali ar trebui să vegheze la ordinea publică, nu să spele mașinile șefilor.

Directorul Poliției Locale Brăila a declarat că a fost demarată o anchetă internă care va scoate la iveală dacă agentul a primit sau nu ordin de la șeful său să-i spele mașina. Potrivit Digi24, Dumitru Hahui lucrează în administrația publică de 43 de ani, dintre care 11 la Poliția Locală. Familia sa deține afaceri prospere în domeniul firmelor de catering.

mașină brăila poliția locală
Foto: „Doar în Brăila” (Facebook)

Recomandările editorilor GreatNews:

Un oraș din România a rămas fără agenți rutieri. Au fost arestați cu toții pentru luare de mită

Un radar din România a prins 2 cai care pășteau cu 104 km / h

Perla zilei. Cu radarul la cârciumă

 

 

 

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.