Mașină parcată în mijlocul intersecției și lăsată acolo peste noapte

mașină parcată intersecție
Foto: Captură YouTube

O șoferiță din București a reușit să-și parcheze mașina într-unul dintre cele mai nepotrivite locuri: în mijlocul unei intersecții. Mai mult decât atât, ea a lăsat autoturismul acolo toată noaptea.

Poliția Locală București a publicat pe Facebook un filmuleț în care se vede cum mai multe mașini încearcă să ocolească un autoturism parcat chiar pe mijlocul străzii.

„Și-a parcat autoturismul în mijlocul intersecției și a „uitat” de el peste noapte. Așa a reușit să încurce circulația”, au explicat polițiștii în mesajul care a însoțit filmulețul.

„Duminică seara, V.I.G. – o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă! Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare”, au mai explicat aceștia.

Lipsa locurilor de parcare, dar și lipsa de civilizație, îi determină pe unii șoferi români să parcheze în cele mai nepotrivite locuri. Și nu doar cetățenii obișnuiți fac acest lucru, ci și polițiștii.

Recent, un polițist din Blaj care a parcat neregulamentar s-a trezit cu roțile blocate la mașină.

Un alt caz s-a petrecut la Suceava, unde un autoturism Dacia Logan al Poliţiei Rutiere a fost parcat neregulamentar, la intersecţia a două străzi.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.