Mașina folosită de Dincă la răpirea Luizei Melencu a fost scoasă la vânzare

FOTO: anabi.just.ro/Pixabay.com
FOTO: anabi.just.ro/Pixabay.com

Familia Luizei Melencu contestă la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule care aparțin lui Gheorghe Dincă. Unul dintre autoturisme este cel folosit de Dincă la răpirea adolescentelor pe care le-a violat și apoi le-a ucis.

Potrivit Agerpres.ro, contestația a fost înregistrată la instanță pe 17 iunie și se va judeca astăzi, în prezența lui Gheorghe Dincă și a familiei Luizei Melencu. Mama Luizei Melencu a declarat că mașina cu care a fost răpită tânăra este un mijloc de porbă în care mai pot fi găsite dovezi și că vânzarea acesteia ar urmări „mușamalizarea cazului”.

Pe noua platformă online de licitații a Agenției Naționale de Administrarea Bunurilor Indisponibilizate apare, cu număr de Olt, un Renault Megane din 2006, de culoare gri, cu un rulaj de peste 250.000 de kilometri, iar licitația se desfășoară online între 22-24 iulie.

De asemenea, tot cu numere de Olt este și o furgonetă albă Fiat Ducato, cu un rulag de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparținut tot lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă a fost arestat anul trecut, pe 27 iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Acasă la el, în curte, au fost găsite rămășițe umane arse. De asemenea, într-o lizieră a unei păduri din Caracal s-au găsit rămășițe despre care Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. Ulterior, Dincă și-a schimbat declarațiile și a spus că de fapt nu le-a ucis pe cele două adolescente.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.