Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi

FOTO: pixel2013/Pixabay.com
FOTO: pixel2013/Pixabay.com

Un club din București în care se fac masaje erotice a anunțat că se alătură protestului pentru construcția de autostrăzi, iar pe 15 martie maseuzele vor manifesta.

„Pe 15 martie, maseuzele din saloanele unui club din București își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte.

Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază. În clubul nostru sunt zeci de fete frumoase din toată țara, moldovence, oltence, ardelence… Fetele s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!”, a explicat reprezentanta salonului, la Europa FM.

Un tânăr antreprenor din Suceava a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova. Ștefan Mandachi a luat atitudine după ce a constatat că autoritățile nu-și dau interesul pentru a construi o autostradă care să lege Moldova cu restul țării.

Primul metru de autostradă din Moldova este construit între Putna și Voroneț, pe un teren al tânărului afacerist și a costat 4.500 de euro. A fost realizat în șapte ore cu o echipă de 17 muncitori.

„Din `89, în accidente au murit peste 60.000 de oameni, cam cât populaţia oraşului Alba-Iulia. Oare câţi ar fi supravieţuit dacă aveam autostrăzi? Ajung în Fălticeni. Nimic. Roman, Bacău. Nimic. Focşani? Zero. Buzău. Nimic. Bun venit în Bucureşti! Nimic, dar nu mă dau bătut. Mă întorc pe partea cealaltă. Brăila, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Botoşani. Nimic. M-am întors viu la Suceava. Am condus 1000 de km în mai mult de 16 ore”, spune în videoclip omul de afaceri Ştefan Mandachi.

Metrul de autostradă ar urma să fie inaugurat pe 15 martie, la ora 15:00. De asemenea, de la aceeași oră, timp de 15 minute, va suspenda activitatea în toate afacerile sale. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA, care au în total 850 de angajați și cifră anuală de afaceri de 27,6 milioane euro.

După această inițiativă, mai multe companii, asociații ale transportatorilor, dar și primari inclusiv de la PSD au anunțat că se vor alătura protestului și își vor întrerupe activitatea pe 15 martie timp de un sfert de oră.

FOTO: pixel2013/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.