Mărturia unui tată a cărui fiică a fost agresată de pedofilul din lift în 2009

Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră acuzat de pedofilie, este și autorul unei agresiuni petrecute în 2009, arată probele ADN. Informația a fost transmisă de postul de televiziune Digi24.

La acea dată, el a molestat o fată în vârstă de 14 ani în scara unui bloc. Agresiunea de atunci nu a fost însă surprinsă de nicio cameră video.

„În 2009 mi-a agresat fata. În sensul că a urmărit-o, a intrat după ea în scară și, cu scuzele de rigoare, se masturba în pantaloni, după care a murdărit-o pe haină. Asta s-a întâmplat. Noi am anunțat atunci poliția, s-a făcut anchetă, s-au luat toate probele care s-au putut lua la momentul respectiv și chiar s-a făcut și un portret robot. Din câte mi-aduc eu aminte, chiar sunt asemănări. S-au mai făcut vizionări cu câteva persoane. Poliția și-a făcut treaba cu mijloacele pe care le-a avut la momentul respectiv”, a povestit tatăl adolescentei agresate.

“N-am fost anunțați vreodată că s-au oprit cercetările. Dar n-am mai fost contactați de mult timp”, a mai declarat el.

Tatăl a mai spus că nu i-a trecut niciodată prin cap că cel care i-a agresat fata este chiar polițist: „E complicat ca să crezi așa ceva … că printre cei care sunt puși să te apere există și asemenea oameni”.

Potrivit Digi24, polițistul a recunoscut și fapta din 2009.

„Fata a suferit destul de mult. Era o chestiune care a marcat-o la momentul respectiv și cred că a aruncat-o din copilărie în maturitate. Dar a fost destul de puternică și a trecut. N-a fost la psiholog, nici ea nu a dorit lucrul ăsta, a putut să-și ducă suferința singură, fără traume, dar asta nu înseamnă că nu pot să rămână sechele. Cert este că fata, mai ușor, mai greu, a trecut, iar timpul lucrează. La momentul respectiv și după ne-am gândit că poate fi cineva din zonă care ar putea să o urmărească și am fost tot timpul atenți. Și am avut chiar și câine legat încercând să ne apărăm”, a mai povestit bărbatul.

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat că dosarul din 2009 a fost închis, însă Parchetul Capitalei a contrazis informația și a arătat că acel caz nu fusese clasat și că încă se făceau cercetări.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version