Mărturia tulburătoare a fiului soților uciși în Crevedia: „Au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă”

Foto: Captură Digi 24

Fiul celor doi soți uciși în explozia din Crevedia a făcut declarații tulburătoare în fața presei.

El a declarat că părinții lui au spus mereu că o să moară din cauza stației ilegale de GPL din localitate. Soții au făcut de-a lungul timpului numeroase plângeri către autorități, însă acestea au fost ignorate.

„Mama era afară, în curte, când a prins-o explozia atunci, și tata venea de la muncă, nu era în casă. S-a dus că a văzut fum. Aș vrea să aduc și la cunoștința organelor competente și mai ales domnului Arafat, care spune că tatăl meu nu a murit în asta, dar unde a murit? Unde a murit? A călcat pe o sticlă și a murit? Din ce cauză a murit? Măcar nu poate să îi fie rușine să gândească decât că e o durere foarte mare să pierzi amândoi părinții odată. Măcar putea să spună condoleanțe. E foarte, foarte strigător la cer.

Să trăiești cu o femeie 30 și ceva de ani, s-o vezi lângă tine, jos, arsă, s-o mai cunoști decât după ochi. Era arsă în totalitate, nu era spațiu unde să pui degetul pe ea. Acum trebuie să-mi îngrop amândoi părinții. Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă”, a declarat fiul celor 2 pentru postul de televiziune Digi 24.

Bărbatul a mai declarat că nu l-a sunat nimeni ca să îi transmită condoleanțe sau ca să îl ajute cu înmormântarea.

Cei doi soți, Florica și Ionel Barbu, locuiau într-o casă din apropierea stației GPL. Bărbatul a murit la scurt timp după explozie deoarece a făcut infarct când a văzut cât de grav era rănită soția lui. A doua zi, și femeia a decedat la spital din cauza arsurilor. Raed Arafat a declarat că ea avea arsuri pe peste 95% din suprafața corpului, și că șansele de supraviețuire erau aproape de zero.

„Pe el (tatăl – n.r.) l-au băgat în ambulanță, l-au resuscitat, eu am luat toate ambulanțele la rând ca să văd de mama știind că el e bine acasă și am ajuns la o ambulanță și mi-a spus că nu e femeie și se chinuiau să îl resusciteze. Nu m-am uitat pentru că focul meu era să o găsesc pe ea că pe el îl știam bine, că doar vorbisem cu el cu 10 secunde înainte. Pe ea am recunoscut-o după ochi, nu vorbea, s-a uitat la mine de două ori și apoi domnii de la ambulanță au sedat-o”, a povestit tânărul pentru postul de televiziune România TV.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version