Mario Iorgulescu era băut și consumase cocaină înainte să provoace accidentul

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu. Foto: Facebook

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, ce a provocat sâmbătă, 7 septembrie, un accident de mașină în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani, a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, anunță „Libertatea”.

Legiştii au determinat că Mario Iorgulescu era și băut, având o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor obținute de Institutul Național de Medicină Legală.

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a fost și el grav rănit în accident, iar acum se află în spital. Recent, medicii au anunțat că starea sa de sănătate s-a agravat. Tânărul este internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensivă, în stare de inconștiență, intubat și ventilat mecanic.

Mario Iorgulescu are deja deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă și va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice, mai notează „Libertatea”.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti, când Mario Iorgulescu a pierdut controlul noii sale mașini, un Aston Martin DBS, și a pătruns pe contrasens, intrând într-o mașină condusă de un tânăr care a murit în urma impactului.