Mario Iorgulescu a ieșit din comă și e deconectat de la aparate

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu. Foto: Facebook

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, s-ar fi trezit din comă, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, potrivit Digisport.ro. Aceste date au fost transmise procurorilor români de către medicii clinicii din Italia, unde acesta a fost internat după ce a fost transferat din România.

Procurorii români au cerut informații de la spitalul italian în baza unui ordin european de anchetă. „În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”, le-au transmis medicii italieni procurorilor români, potrivit Antena 3.

Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unui Aston Martin în dimineața zilei de 8 septembrie, a provocat un accident grav pe Șoseaua Chitilei, după ce a pierdut controlul volanului. Mașina acestuia a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autovehicul condus de un tânăr de 24 de ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a consumat cocaină, când a fost implicat în accidentul care a dus la decesul unui tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată din Italia de la Spitalul Elias. Potrivit medicilor români, transferul s-a făcut la cerea expresă a familiei și contrar recomandărilor doctorilor.

Tatăl lui bărbatului ucis în accident a acuzat familia Iorgulescu că și-au transferat fiul „pe furiș”.

Pe numele lui Mario Iorgulescu este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.