Marian Oprișan spune că din cauza #Colectiv nu are Moldova autostradă

Marian Oprișan. Foto: Youtube
Marian Oprișan. Foto: Youtube

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, este de părere că dacă nu exista dezastrul de la #Colectiv, Moldova avea acum autostradă, potrivit  Realitatea de Vrancea.

Declarația a fost făcută la Conferința Județeană a PSD Vrancea, unde acesta a fost reales președinte.

„De 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă și aeroport. (…) Când în Focșani, sau pe lângă Focșani, va trece autostrada și vom avea aeroport, pentru că prima dată am încercat pe amplasamentul lui 1921 (unitate militară de la marginea orașului) fosta unitate de aviație și, ce să vezi? A venit #Colectiv și a căzut Guvernul”, a declarat Oprișan audienței de la Conferința din Focșani.

În luna octombrie a anului trecut, întrebat cum a ajuns mama sa să cumpere un teren din București care apare în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu, șeful Consiliului Județean și al PSD Vrancea a răspuns: „Pentru că am vorbit mai mulți și pentru că voiam să ne construim un apartament în Capitală, în acel… Prin asociere, am ajuns cum vă spun eu…Am mai spus-o și public: Mama mea sunt eu, da? Ca să nu avem niciun fel de discuții”.

Dialogul dintre Marian Oprișan și jurnalista Paula Herlo a fost postat pe pagina de Facebook a emisiunii „România, te iubesc!” de la Pro Tv.

„Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprișan explică lumii întregi că mama e cea care detine averea familiei. Mașinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară.

Aceeași doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu – fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București”, este mesajul postat pe Facebook, alături de filmulețul cu baronul PSD.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.