Marian Oprișan, primul vitezoman al județului Vrancea

Marian Oprișan. Foto: Youtube
Marian Oprișan. Foto: Youtube

Președintele Consiliului Județean Vrancea a rămas fără permisul de conducere auto, după ce a fost prins circulând cu 191 de kilometri pe oră în afara unei localități din județul Buzău.

Marian Oprișan (52 de ani), șeful PSD Vrancea și unul dintre ”baronii locali” ai României, a fost șoferul cu cea mai mare viteză care a fost surprins de aparatul radar instalat de polițiști miercuri pe Drumul Național 2, în afara localității Racovițeni.

Oprișan a primit amendă și i-a fost suspendat permisul auto pe o perioadă de 90 de zile.

Nu este pentru prima oară când Marian Oprișan rămâne fără carnetul de conducere în județul Buzău. În 2011, polițiștii i-au suspendat permisul tot pe o perioadă de 90 de zile, după ce a fost surprins conducând cu 113 kilometri pe oră în orașul Râmnicu Sărat.

În urmă cu trei ani, Marian Oprișan a fost surprins circulând cu automobilul cu peste 100 de kilometri pe oră într-o localitate din județul Bacău. După ce a negat că i-ar fi fost reținut permisul, șeful CJ Vrancea a recunoscut fapta. Cu toate că a contestat procesul verbal de contravenție, Oprișan a pierdut atunci procesul.

Marian Oprișan este unul dintre cei mai vechi șefi ai PSD. A preluat conducerea ramurii partidului din Vrancea în 1992 și este în continuare liderul acestei organizații.

Județul Vrancea este, după 27 de ani de conducere pesedistă, pe ultimul loc în țară la toți indicatorii economico-sociali. Urmând modelul implementat în Teleorman de Liviu Dragnea, de distrugere sistematică a economiei locale, în ultimele două decenii, în județul Vrancea au fost închise aproape toate marile unități industriale și multe alte întreprinderi.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.