Marian Godină a rămas fără permis

Marian Godină FOTO: Pagina personală de Facebook
Marian Godină. FOTO: Pagina personală de Facebook

Polițistul Marian Godină are permisul suspendat, după ce a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză în localitate de 113 km/h. Întreaga întâmplare a fost povestită chiar de el, pe blogul personal.

Polițistul se întorcea de la Chișinău. „Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă.

Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile”, povestește Marian Godină pe blogul său.

Acesta mai spune că știa că are în jur de 100 de kilometri la oră, însă nu știa dacă a intrat într-o localitate și nici peisajul nu-l ajuta să-și dea seama.

„Deja calculam dacă apuc să plec în concediu cu permis sau pieton. I-am dat actele polițstului, iar acesta mi-a spus că-i pare rău că mă cunoaște așa. Rău îmi părea și mie… și după haine, și după permis. Între noi fie vorba, cred că Georgiana se cam bucura.

Deși știam că nu am voie, am coborât din mașină, m-am dus la polițistul care scria deja procesul-verbal și l-am întrebat dacă pot plăti amenda pe loc să nu mai umblu apoi. Mi-a zis că se poate. Știam foarte bine că amenda era 652,5 lei”, mai spune Marian Godină.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.