Maria Grapini a fost implicată într-un accident: „Taxiul a fost făcut zob!”

Foto: mariagrapini.ro

Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicată, luni, într-un accident rutier în București. Aceasta se afla într-un taxi, care a fost lovit de un alt autoturism.

Grapini a scris un mesaj pe Facebook în care povestește ce s-a întâmplat.

„Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtăşesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniştesc, o fac! Azi când mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident! Eram în taxi şi brusc, o maşină a vrut să întoarcă pe loc nepermis şi ne-a lovit în plin!

Taxiul a fost făcut zob! Nu ştiu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi şi la cap! Am plecat la emisiune cu maşina unui domn care era în trafic, nu ştiu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care am trecut dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Maria Grapini a intrat în Parlamentul European pe lista fostului Partid Conservator, păstorit de Dan Voiculescu. Ulterior, în 2015, după ce PC a construit alături de Călin Popescu Tăriceanu ALDE, Maria Grapini a decis să formeze Partidul Puterii Umaniste.

Într-un interviu pentru dcnews.ro, Maria Grapini a declarat că i s-a propus să candideze și anul viitor, la alegerile europarlamentare, însă a declarat că este „extrem de supărată” că nu a reușit să impună actualului legislativ dorința de a schimba legea electorală considerând că o modalitate de vot mai bună, care există în alte state, este pe listă mixtă, „adică ordinea pe care o pune un partid poate să fie influențată de cetățeanul care merge la vot”.

De asemenea, Grapini a spus că nu are de gând să treacă la alt partid. „Nu plec în alt partid și șansa de a mai fi în PE este un procent de 5%. Nu am discutat despre alianțe. Vrem să vedem ce rezultat avem din punct de vedere al percepției cetățeanului.

Din partidele noi au rămas ALDE și PMP, USR-ul nu-l iau în calcul, pentru că nu mi se par pe o doctrină consolidată și conturată. Alianță s-ar putea, fuziune în niciun caz”, a declarat Maria Grapini.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.