Marcel Pavel, internat cu coronavirus. Cântărețul a participat recent la filmările unei emisiuni TV

Marcel Pavel. Foto: Instagram / Marcel Pavel

Cântărețul Marcel Pavel (60 de ani) a fost diagnosticat cu coronavirus și a fost dus cu izoleta la Institutul de Boli Infecțioase din București.

Artistul, care avea simptomele bolii în ultimele zile, a fost internat azi-noapte, după ce a început să se simtă mai rău.

Ancheta epidemiologică în cazul cântărețului Marcel Pavel va fi, însă, una foarte încărcată. Artistul a participat recent la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Programul de divertisment și-a suspendat astăzi activitățile, iar echipa de producție a intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

De asemenea, la sfârșitul săptămânii trecute, Marcel Pavel a sărbătorit la munte ziua de naștere a fetei sale, alături de numeroși prieteni și invitați.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase de curând Marcel Pavel, scrie Digi24.

Cântărețul s-a născut în comuna gălățeană Independența, într-o familie de muzicieni stabilită apoi la Câmpulung Muscel. A studiat la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești, iar apoi a absolvit Universitatea Națională de Muzică București, la secția Canto clasic.

A obținut un disc de platină pentru albumul ”Frumoasa mea”, iar în 2002 a participat la Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa ”Tell me why”.