Marcel Ciolacu, întrebat de ce îi este frică: „Să nu devin penibil”

Marcel Ciolacu

Invitat într-o emisiune la postul de televiziune Digi 24, președintele PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat de ce anume îi este frică.

„Să nu devin penibil”, a declarat preșdintele Camerei Deputaților.

„Și să rămân un om normal în continuare. Este pariul meu ca și om politic”, a adăugat el.

Recent, într-un interviu pentru România TV, premierul Nicolae Ciucă a declarat că se teme de un singur lucru, și anume să nu moară neîmpărtășit.

El a dat acest răspuns după ce a fost întrebat dacă se teme de vreun contracandidat în cazul în care va candida la alegerile prezidențiale din partea PNL.

„Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”, a spus el.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.