Marcel Ciolacu: Am luat Bacalaureatul cu media 7.03

Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a clarificat situația sa în ceea ce privește examenul de bacalaureat. Acesta a spus că media obținută a fost 7.03 și că nu a putut să dea detalii pentru că a susținut aceste examene în urmă cu 38 de ani și abia de curând și-a căutat „diplomele”.

El adăugat că și-a găsit și diploma de licență, iar media obținută a fost 9.

„Ca orice om normal, aseară după ce am terminat cu crescătorii de oi, m-am dus acasă. Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor și să văd știrile.

Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani. Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele să închidem acest circ, care la început l-am crezut că este unul pur și simplu într-o limită normală…

Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani , când am terminat liceul, l-am luat cu media 7.03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9.

Sper că s-au lămurit din acest moment și nu o să vină cineva acum să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit când am avut examenul de licență”, a comentat Ciolacu.

@marcel_ciolacu Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna. 🤝 #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti ♬ sunet original – marcel_ciolacu

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: