Marcel Ciolacu a intrat în izolare după ce s-a întâlnit cu alți colegi de partid confirmați cu coronavirus

Marian Ciolacu FOTO: Gov.ro
Marian Ciolacu FOTO: Gov.ro

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și liderul social-democraților din Olt, Paul Stănescu, au intrat în izolare și s-au testat pentru coronavirus, după ce s-au întâlnit cu șefii filialei din Sălaj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19, potrivit unor surse citate de Digi24.ro.

Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive. Cu toții s-au întâlnit vineri, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău.

„Am facut testul acum si merg in izolare. Sunt cinci zile de la Sălaj”, a confirmat Marcel Ciolacu pentru G4Media.ro

Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.