Manelistul care a jignit românii din Diaspora: „Câteodată își mai bagă Satana coada”

FOTO: Libertatea.ro
FOTO: Libertatea.ro

Unul dintre cei doi maneliști care au cântat versuri jignitoare la adresa diasporei la o petrecere alături de mai mulți membri PSD, le-a cerut scuze românilor din străinătate. Potrivit Adevarul.ro, Adrian Caval a fost filmat la o petrecere la care participa și senatorul PSD și liderul PSD Girgiu, Niculae Bădălău.

Potrivit unui clip care s-a viralizat la sfârșitul lunii trecute pe rețelele de socializare, „nașul Bădălău” era invitat de lăutar să cânte împreună „să vină diaspora, că noi ne pișăm pe ea”.

Potrivit adevarul.ro, după scandalul iscat, manelistul Adrian Caval a fost nevoit să-şi închidă contul de Facebook, în urma valului de critici şi mesaje negative primite. Manelistul a revenit pe pagina sa de socializare pentru a le cere scuze românilor din străinătate.

Potrivit Libertatea, manelistul a explicat că „nu a fost nimic intenționat”, nu face politică și că uneori se inspiră din „subiectele de moment”.

„Omul e supus greşelii! Nu sunt un oarecare. Am un nume în lumea muzicii de petrecere. De cele mai multe ori compunem pe moment. Aşa cum am făcut şi la această petrecere privată. Nimic intenţionat. Inspiraţie de moment!

Deşi nu fac politică, mă inspiră subiectele de moment. Nu aşa gândesc şi simt când e vorba de semenii mei. Fac această meserie de 30 de ani şi nu am deranjat pe nimeni cu vorbele şi cântecele mele. De data aceasta, din prea mult exces de zel am comis-o.

Eu nu sunt aşa, dar cateodată îşi mai bagă şi satana coada. Sunt un om cu frica lui Dumnezeu, am o familie frumoasă şi cu aceste vorbe i-am supărat şi pe ei. Sunt mulţi oameni pe care i-am supărat, dar fără voie şi neintenţionat.

Ştiu că scuzele nu îşi mai au rostul după asemenea gafă, dar am fost pus la zid şi judecat ca ultimul criminal. Regret! Vorbele pe care le-am spus nu au fost gândite… cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu îmi este martor că nu gândesc aşa!

Ştiu că românii din străinătate sunt oameni chinuiţi, oameni care şi-au lăsat familiile în stradă şi trudesc pentru a oferi copiilor şi familiilor un trai mai bun, un trai pe care nu îl pot oferi muncind în România.

Asta făceam şi eu în acea seară, câştigam un ban pentru familia mea. În mod special cer scuze românilor din Diaspora. Ştiu că mă veţi înţelege! Mă plec în faţa voastră, oameni minunaţi! Doamne ajută!“, a transmis manelistul, potrivit Libertatea.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.