Manele la concertul Coldplay. Cântăreț român invitat pe scenă de solistul Chris Martin, huiduit masiv de public

coldplay

Foto: Captură video

Un moment inedit s-a petrecut miercuri seară la concertul trupei Coldplay de pe Arena Națională. Solistul Chris Martin a invitat pe scenă un cântăreț român, Babasha, care a cântat o manea. O parte a publicului l-a huidiut, în vreme ce alți spectatori l-au aplaudat.

Înainte să îl cheme pe scenă, Chris Martin a spus că a văzut mai mulți artiști stradali în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”, relatează hotnews.ro. Ulterior, a căutat pe Youtube și l-a găsit pe Babasha, pe care l-a invitat să cânte în concertul Coldplay din București.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul Coldplay înainte ca Babasha să urce pe scenă.

„Și mi-aș dori din toată inima e ca după seara asta să se rupă o barieră. Și veți auzi imediat de ce”, a spus Babasha, înainte să înceapă să cânte o piesă lentă, prelucrată după o manea. El a mai spus că piesa este compusă de el. Clipurile sale au milioane de vizualizări pe YouTube.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version