Manele la concertul Coldplay. Cântăreț român invitat pe scenă de solistul Chris Martin, huiduit masiv de public

coldplay
Foto: Captură video

Un moment inedit s-a petrecut miercuri seară la concertul trupei Coldplay de pe Arena Națională. Solistul Chris Martin a invitat pe scenă un cântăreț român, Babasha, care a cântat o manea. O parte a publicului l-a huidiut, în vreme ce alți spectatori l-au aplaudat.

Înainte să îl cheme pe scenă, Chris Martin a spus că a văzut mai mulți artiști stradali în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”, relatează hotnews.ro. Ulterior, a căutat pe Youtube și l-a găsit pe Babasha, pe care l-a invitat să cânte în concertul Coldplay din București.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul Coldplay înainte ca Babasha să urce pe scenă.

„Și mi-aș dori din toată inima e ca după seara asta să se rupă o barieră. Și veți auzi imediat de ce”, a spus Babasha, înainte să înceapă să cânte o piesă lentă, prelucrată după o manea. El a mai spus că piesa este compusă de el. Clipurile sale au milioane de vizualizări pe YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.