Mâncare expirată de 2 ani într-un hotel de 4 stele dintr-o stațiune din România

mâncare expirată hotel orizont
Foto: hotelorizont.ro / digi24.ro

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au găsit mâncare expirată de doi ani în restaurantul unui hotel de patru stele din Predeal, anunță Digi24.

Alte alimente erau congelate de mai multe ori sau depozitate în condiţii improprii.

Restaurantul hotelului a fost închis până când vor fi rezolvate toate problemele.

Potrivit publicației locale bizbrasov.ro, este vorba despre hotelul de patru stele Orizont, unul dintre cele mai mari din stațiunea Predeal. Inspectorii au descoperit că personalul folosea în bucătărie produse alimentare expirate chiar şi din anul 2015.

„Hotelul a fost amendat conform legii, iar activitatea blocului alimentar a fost sistată pe loc. Am găsit unele deficienţe şi în ce priveşte cazarea şi piscina hotelului, dar nu atât de grave încât să luăm măsura închiderii. Restaurantul va fi închis până când vor fi remediate toate deficienţele“, a declarat Sorin Susanu, comisar-şef Braşov, pentru publicația locală.

Zeci de hoteluri şi pensiuni din Predeal şi Bran au fost controlate în ultima perioadă de inspectorii de la Protecția Consumatorilor. Patru unităţi de cazare au fost închise.

Inspectorii au dat amenzi în valoare totală de 145.000 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.