Mâncare de coșmar la o pensiune din Poiana Brașov. Ciorbă gătită cu apă de culoare gri

supă ciorbă

Foto: Pexels / pixabay.com

28 de elevi din București ce își petreceau vacanța la schi, în Poiana Brașov, s-au îmbolnăvit din cauza mâncării și a apei primite la pensiune, iar 2 dintre ei au ajuns la spital, cu perfuzii, relatează adevărul.ro.

Părinții au plătit câte 2.000 de lei pentru fiecare copil. După doar două zile, copiii – ce au vârste cuprinse între 8 și 14 ani – au făcut toxiinfecție alimentară.

„După ce a mâncat ce li s-a dat acolo, copilul meu a avut vărsături până la deshidratare și a ajuns la medic cu glicemie foarte mică, după cum mi-au zis doctorii din Poiana Brașov. I-au făcut repede niște injecții și l-au trecut pe perfuzii, eu l-am învelit cu o pătură și am fugit cu el la Brașov, la spital”, a povestit tatăl unuia dintre copii.

Părinții spun că elevilor li s-a făcut rău după ciorba de la prânz, care a fost gătită cu apă care avea o culoare gri închis și care le-a fost servită și la masă.

Unul dintre profesorii care i-au însoțit pe copii în tabără a spus că nu știe dacă dacă apa în care a fost gătită mâncarea provine de la rețeaua de apă curentă.

Inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică au constatat că pensiunea nu avea apă curentă.

Foto: Pexels / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version