Mâncare de coșmar la o pensiune din Poiana Brașov. Ciorbă gătită cu apă de culoare gri

supă ciorbă
Foto: Pexels / pixabay.com

28 de elevi din București ce își petreceau vacanța la schi, în Poiana Brașov, s-au îmbolnăvit din cauza mâncării și a apei primite la pensiune, iar 2 dintre ei au ajuns la spital, cu perfuzii, relatează adevărul.ro.

Părinții au plătit câte 2.000 de lei pentru fiecare copil. După doar două zile, copiii – ce au vârste cuprinse între 8 și 14 ani – au făcut toxiinfecție alimentară.

„După ce a mâncat ce li s-a dat acolo, copilul meu a avut vărsături până la deshidratare și a ajuns la medic cu glicemie foarte mică, după cum mi-au zis doctorii din Poiana Brașov. I-au făcut repede niște injecții și l-au trecut pe perfuzii, eu l-am învelit cu o pătură și am fugit cu el la Brașov, la spital”, a povestit tatăl unuia dintre copii.

Părinții spun că elevilor li s-a făcut rău după ciorba de la prânz, care a fost gătită cu apă care avea o culoare gri închis și care le-a fost servită și la masă.

Unul dintre profesorii care i-au însoțit pe copii în tabără a spus că nu știe dacă dacă apa în care a fost gătită mâncarea provine de la rețeaua de apă curentă.

Inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică au constatat că pensiunea nu avea apă curentă.

Foto: Pexels / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.