Mamă vegană condamnată la închisoare pe viață după ce copilul ei a murit de foame

mamă vegană

Foto: Lee County Sheriff's Office via Fox News

Sheila O’Leary, o mamă vegană din Florida, Statele Unite ale Americii, a fost condamnată la închisoare pe viață deoarece fiul său în vârstă de 18 luni a murit de „malnutriție severă”, transmite Fox News.

În vârstă de 38 de ani, Sheila O’Leary a fost găsită vinovată de crimă după ce fiul său Ezra a murit, potrivit procurorilor, în urma „complicațiilor cauzate de deshidratare și de malnutriție severă”.

„Acest copil nu a mâncat. Pe parcursul celor 18 luni a fost înfometat până a murit”, a spus în timpul procesului unul dintre procurori.

Copilul a murit pe 27 septembrie 2019. La data morții el cântărea doar 7,7 kilograme. O greutate normală la această vârstă ar fi fost de 10 kilograme.

Soțul femeii, Ryan Patrick O’Leary, așteaptă și el să fie judecat. Și el este acuzat de crimă.

Sheila O’Leary a declarat că familia sa respectă o dietă strictă de legume și fructe crude. Totuși, ea le-a spus anchetatorilor că băiatul a fost și alăptat la sân.

Cuplul mai are 3 copii, în vârstă de 11, 5 și 3 ani. Procurorii au spus că și aceștia au fost neglijați. Mamei i s-a interzis să mai aibă contact cu copiii săi.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version