Mama unui mare baron PSD i-a cumpărat acestuia un automobil de lux

Marian Oprișan. Foto: Youtube
Marian Oprișan. Foto: Youtube

Marian Oprișan, care conduce nederanjat de ani buni județul Vrancea, se plimbă, mai nou, cu o mașină de peste 120.000 de euro, cumpărată cu bani dintr-un cont al mamei sale.

Marian Oprișan (PSD) a fost văzut conducând un Ford Shelby, ultimul model, care costă, cu dotări minime, 118.000 de euro.

Baronul de Vrancea a spus la Realitatea TV că mașina a fost achiziționată din banii mamei sale.

„Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe asfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție”, a declarat Marian Oprișan.

Mai mult, liderul PSD Vrancea susține că nu i se pare anormal ca ”după o viață de muncă” să își poată permite o astfel de mașină.

Mama lui Oprișan împarte și casa cu fiul său, aceasta fiind alcătuită, potrivit liderului PSD de la Focșani, dintr-un apartament cu trei dormitoare și un altul cu două dormitoare, al mamei sale.

Nu este primul cadou pe care Oprișan îl primește de la mama sa, pensionara Lucia Gherarde, o fostă angajată a fabricii de confecții din Focșani, unde a lucrat, în tinerețe, și Marian.

În 2013, Oprișan primea o donație de la mama sa de 44.900 de lei.