Mama fetei ucise de urs: Am sunat-o și i-am zis să aibă grijă la urși

FOTO: adevarul.ro

FOTO: adevarul.ro

Tânăra ucisă de urs, marți, după prânz, de un urs pe un traseu din Jepii Mici, în Munții Bucegi, era pasionat de călătorii pe munte.

Mama ei spune că a aflat că a mai fost în trecut „fugărită” de un urs.

„Eram preocupată cu muntele ăsta. Am sunat-o și i-am zis să aibă grijă. Ai grijă, te rog, la urși, ai grijă, te rog. Din câte am aflat de la tatăl ei, că ea nu mi-a zis, că a mai fost odată cu o prietenă și a fost fugărită de un urs”, a mărturisit mama tinerei, conform Antena 3 CNN.

Diana Maria, fata de 19 ani căreia pasiunea pentru drumeții i-a adus sfârșitul, absolvise liceul în urmă cu o lună. Ea era din localitatea ieșeană Popricani, însă era stabilită la București.

Amintim faptul că tânăra, care era însoțită de iubitul său, a fost atacată de urs marți, 9 iulie, pe traseul Jepii Mici, iar animalul sălbatic a fost împușcat.

Iubitul tinerei a fost cel care a sunat prima dată la 112, la ora 15.45, pentru a anunța că se află pe traseul Jepii Mici și că pe urmele lor se află un urs.

Tânărul, care a fost martor la tragedie, susține că „a fost un accident şi atât”.

„Nu pot să declar nimic. Ce a fost de declarat am declarat, s-a întâmplat un accident şi atât. (…) Imaginaţi-vă cum este pentru mine şi pentru persoanele apropiate ei”, a spus el, conform Antena 3 CNN.

El a mai afirmat că nu au apucat să vadă animalul sălbatic și că a făcut tot ce a putut pentru a o salva pe iubita sa: „Nu am apucat să-l vedem… Am încercat să fac tot ce mi-a stat în putere să o salvez. dar…

Nu faceţi prostia de a merge neechipaţi cu spray de urşi pe munte, pentru că se întâmplă nenorociri”.

Amintim faptul că oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version