Makeup trends: rujurile lichide mate Matte Stain de la Melkior

Rujurile mate sunt mai cool ca niciodata! Incredibil de pigmentate si foarte rezistente, aceste produse cosmetice minune nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de machiaje!

Orice femeie iubeste aspectul catifelat pe care il ofera buzelor. Iar noi iubim colectia de rujuri mate Matte Stain de la Melkior! De la ambalaj, la culoare si pana la textura – afla de ce trebuie sa le incerci si tu ASAP!

  1. Ambalajul. La prima vedere, rujurile mate Matte Stain au un design foarte tineresc. Recipientul este practic si poate fi purtat cu usurinta chiar si intr-o geanta foarte mica cu banduliera. Iar scrisul de mana de pe ambalaj este absolut fermecator! Nu ai cum sa contesti! Arata foarte bine!
  2. Nuante care te fac sa oftezi. Da, dragostea la prima vedere este valabila si in cazul produselor cosmetice! Gama de rujuri mate Matte Stain contine 12 nuante perfecte pentru orice anotimp. Sexy, Happy, Joy, Ecstasy, Daring, Faithfully, Gentle, Serene, Wild, Crazy, Taboo, Adorable – sunt cele 12 optiuni. Crezi ca o sa poti sa te decizi pe care ti-o doresti?
  3. Formula inovativa. Cum arata rujurile mate ideale? Trebuie sa fie foarte pigmentate, sa aiba o textura catifelata, sa fie foarte rezistente si sa aiba acoperire mare. Zis si facut, specialistii de la Melkior au creat rujurile mate perfecte! Textura mata foarte pigmentata iti permite sa obtii acoperire maxima dintr-o singura aplicare, fara sa te temi ca se va lua de pe buze in doar cateva ore. Cu toate acestea, rujurile mate Matte Stain au in compozitie ingrediente hidratante care nu usuca buzele si le mentin catifelate. Desigur, ca in cazul oricaror produse cosmetice, nu sari peste ritualurile de ingrijire. Exfolierea buzelor este foarte importanta, iar hidratarea, de asemenea.
  4. Aplicarea. Este foarte important ca rujurile mate sa se aplice usor! Stii si tu momentele acelea cand depasesti din greseala conturul buzelor si te chinui minute in sir sa cureti surplusul. Aplicatorul alungit al rujurilor mate Matte Stain este atat de usor de folosit!
  5. Trend! Rujurile lichide mate sunt o inovatie a ultimilor ani! Dar nu a durat foarte mult pana au devenit incredibil de populare in intreaga lume. Le vedem zilnic pe blogurile si in tutorialele de beauty si sunt recomandate de atat de multi specialisti. Si arata atat de bine in selfie-uri! Daca esti consumatoare inraita de social media, stii despre ce vorbim!
  6. Seductie! Atunci cand simti ca ai nevoie de un plus de incredere si de siguranta, rujul este secretul tau cel mai bine ascuns? Inseamna ca rujurile mate Matte Stain trebuie sa se regaseasca si pe buzele tale. Astfel, te vei simti frumoasa si iubita in orice moment al zilei!
  7. Luna aceasta au un pret special! Ianuarie vine pentru pasionatele de produse cosmetice cu o super surpriza – rujurile mate Matte Stain de la Melkior sunt reduse la 39.90 Lei! Intra pe site si descopera intreaga gama!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.