Mai multe explozii au avut loc duminică dimineață în Kiev

Bombardament la perferia Kievului
Bombardament la perferia Kievului

În capitala Ucrainei, Kiev, au fost raportate mai mult explozii în zorii zilei de duminică, potrivit CNN.

„Câteva explozii în cartierele Darnutskyi și Dniprovskyi din Kiev. Serviciile lucrează deja la fața locului. Informații mai detaliate mai târziu”, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko, pe Telegram.

Un jurnalist CNN care a văzut urmările exploziilor a declarat că una dintre ele, la nord-est de Kiev, a trimis o coloană groasă de fum pe cer.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că o persoană a fost spitalizată după ce mai multe explozii au lovit capitala duminică dimineața, ora locală. „Referitor la exploziile din această dimineață din districtele Darnutskyi și Dniprovskyi din capitală, în prezent nu există victime în urma loviturilor cu rachete asupra infrastructurii. O victimă a fost spitalizată”, a declarat Klitschko pe Telegram, citat de CNN.

Armata rusă „își aruncă toate rezervele în” capturarea orașului Severodonetsk din regiunea Luhansk, în estul Luhansk, potrivit lui Serhiy Hayday, șeful administrației militare regionale. „Anterior, ei au reușit să captureze cea mai mare parte a orașului, dar acum armata noastră i-a respins”, a declarat el, afirmând că rușii „suferă pierderi uriașe”. Anterior, sâmbătă, Hayday a declarat că Ucraina controlează acum aproximativ jumătate din Severodonetsk.