Mai este putin pana la instalarea iernii! Gadgeturi care te vor ajuta sa treci peste acest sezon

Husa Scaun Auto cu Incalzire Electrica 12V

Desi vremea de afara nu pare sa indice absolut deloc acest lucru, iarna se apropie cu pasi repezi si trebuie sa te prinda pregatit. Stim ca esti o persoana sportiva si mobila, dar in acelasi timp apreciezi gadgeturile si iti doresti sa le ai mereu aproape.

Tocmai din acest motiv, in articolul de fata ti-am pregatit o surpriza: vom vorbi despre trei produse care sa te ajute sa treci cu bine peste sezonul hibernal, dar si sa te bucuri in continuare de smartphone-ul, muzica si masina ta.

GadgetWorld, unul dintre cele mai apreciate magazine online de gadgeturi din Romania, iti pune la dispozitie numeroase produse electronice, funny, jucarii, dar si articole de sezon. Mai exact, vorbim despre o husa incalzita pentru scaunul auto, o perna pentru calatorii cu gluga si casti Bluetooth, dar si o pereche de manusi de iarna „compatibile” cu orice touchscreen.

Acestea iti vor face iarna mai usoara, iar gerul si ninsorile nu te vor mai obliga sa renunti la pasiunile si tabieturile tale.

  1. Husa scaun auto cu incalzire electrica 12 V – 98 de lei

Aceste gadgeturi se monteaza cu usurinta si te asigura ca vei avea dimineti calduroase chiar si inainte ca motorul masinii tale sa apuce sa se incalzeasca, iar caldura sa umple habitaclul. Aceasta husa este confectionata dintr-un material „respirabil”, care nu transpira, si va fi considerat confortabil chiar si de catre cei mai pretentiosi dintre utilizatori.

Telecomanda de control din dotare are doua trepte de caldura, Low si High, pentru ca tu sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

Dimensiuni 128×49 de centimetri / Greutate 510 grame / Garantie 3 luni

  1. Perna pentru calatorii cu gluga si casti Bluetooth – 125 de lei

Perna cu gluga si casti Bluetooth face parte dintre acele gadgeturi inovatoare, dar si accesibile pentru orice buzunar. Acest produs se aseamana cu celebrele perne pentru avion, insa este mult mai mult decat atat.

Perna pentru calatorii este dotata cu gluga reglabila si impermeabila, dar si o pereche de casti performante, la care sa poti asculta muzica preferata. Intrucat produsul este unul gonflabil, el nu va ocupa deloc mult spatiu in bagaj, fiind ideal pentru calatorii.

Garantie 3 luni

  1. Manusi de iarna pentru touchscreen – 35 de lei

Nu in ultimul rand, aceste manusi de iarna iti vor permite sa manuiesti smartphone-ul sau tableta ca si cand ai folosi degetele neacoperite, intrucat sunt realizate dintr-un material compatibil cu ecranele gadgeturilor. Pe site-ul GadgetWorld, ele sunt disponibile in doua variante de culori: negru complet sau negru cu dungi albe.

O alta idee la fel de potrivita o reprezinta si manusile de iarna cu incalzire, gadgeturi pe care le gasesti pe site la pretul de doar 65 de lei. Disponibile in doua culori, negru si mov, aceste manusi au degetele taiate, pentru ca tu sa iti pastrezi dexteritatea in timp ce le porti. Cu toate acestea, in cazul variantei pe mov, ai posibilitatea de a-ti acoperi degetele cu surplusul de material.

Latime 8,7 centimetri / Circumferinta 17,5 centimetri / Lungimea degetelor maximum 22,2 centimetri

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.