MAE a transmis o avertizare de călătorie pentru Italia

aeroport
Foto: geralt / pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o avertizare de călătorie pentru Italia, deoarece în perioada 7 – 9 septembrie vor fi organizate greve la nivel național în această țară.

Astfel, de sâmbătă până luni vor fi organizate greve la nivel național în transportul aerian/aeroportuar, feroviar, precum și în transportul local din Italia.

Sâmbătă, 7 septembrie 2024, între orele 13.00 – 17.00, va avea loc greva personalului aeroportuar şi a personalului navigant al mai multor companii aeriene publice şi private, care va afecta inclusiv programul aeroporturilor Fiumicino – Roma şi Olbia – Sardegna.

În perioada 8 – 9 septembrie 2024 va fi grevă în transportul public feroviar, cu o durată de 24 ore.

Luni, 9 septembrie 2024, va fi grevă în transportul public local, cu o durată între 4 şi 8 ore.

MAE informează că sunt posibile întârzieri sau anulări ale curselor aeriene şi perturbări ale circulaţiei mijloacelor de transport feroviar şi public local.

Cetăţenii români afectaţi sunt sfătuiţi să se informeze din timp cu privire la programul de zbor şi să menţină legătura cu companiile aeriene, pentru a primi informații despre eventualele întârzieri sau anulări ale curselor aeriene.

Foto: geralt / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.