O macara s-a prăbușit peste o mașină. Șoferul este grav rănit

macara prăbușită bucurești
Sursa: Captură Digi24

Brațul unei macarale de pe un șantier din centrul Bucureștiului s-a prăbușit sâmbătă, 2 noiembrie, peste o mașină aflată în mers. Șoferul a fost scos cu greu din mașina strivită, și a fost dus de urgență la Spitalul Universitar, anunță postul de televiziune Digi24.

Alte 3 persoane se aflau în mașină, însă ele nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Șoferul mașinii a fost intubat de personalul SMURD la fața locului. El se află acum în comă.

Incidentul s-a întâmplat pe Strada Matei Millo, din sectorul 1 al Capitalei (aproape de Calea Victoriei).

Pe șantierul unde a avut loc accidentul aveau loc lucrări realizate de firma Apolodor.

„Este o lucrare privată de demolare, nu este a primăriei de sector sau a primăriei capitalei. Acolo este zonă protejată. Autorizația este eliberată de primăria capitalei, dar acum oamenii verifică actele. Din ce știu sunt în regulă. Mie mi s-a spus că au autorizație, este totul în regulă”, a declarat Daniel Tudorache, primarul sectorului 1, pentru Digi24.

Potrivit primarului, lucrarea a început în urmă cu câteva luni.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.