Luptătorul Benny Adegbuyi și soția sa au fost implicați într-un accident grav

FOTO: Benny Adegbuyi/Facebook
FOTO: Benny Adegbuyi/Facebook

Luptătorul Benny Adegbuyi și soția sa, Elena, au fost implicați într-un accident grav pe Autostrada dintre București și Constanța. Mașina condusă de sportiv a intrat într-un parapet și a fost grav avariată. Din fericire, cei doi au scăpat cu viață. Sportivul este nevătămat, iar soția sa are o mică problemă la mână.

Kickboxerul a povestit, după accident, cum s-au petrecut lucrurile și afirmă că a fost la un pas de tragedie.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a declarat Benny Adegbuyi, pentru GSP.ro.

Sportivul se îndrepta spre Tuzla, acolo unde este organizată Cupa Ronin Warriors, o competiție de kickbocing la care participă 270 de sportivi din toată țara.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.