Lui Țiriac i-au fost furați 500 de porci

Ion Ţiriac (Wikimedia Commons)
Ion Ţiriac (Wikimedia Commons)

Omul de afaceri Ion Ţiriac a spus că 500 de porci mistreți au fost furați de pe domeniul său de vânătoare de la Balc, județul Bihor.

Într-un interviu acordat unei televiziuni, Ion Țiriac a povestit că aproximativ 500 de porci mistreţi au fost scoşi din ţarcuri şi vânduţi în afara ţării. Țiriac a mai spus că, cel mai probabil, porcii au fost vânduți în Austria.

„Românul are nişte talente… 500 de porci mistreţi vii mi s-au furat. Cum dracului să faci asta, să furi mistreţii vii, când ăia fug întruna?”, a spus Ţiriac.

Ion Țiriac a povestit despre modul de operare al hoților atunci când i-au furat porcii.

„Foarte inteligent. Le-au pus mâncare până la gard, porcii au venit fără să ştie ce li s-a întâmplat şi apoi, când au ajuns acolo, i-au prins. Ştiu şi unde i-au vândut, în Austria, dar hoţul nu l-au prins de un an de zile”, a adăugat omul de afaceri, citat de ziare.com.

Începând din 2005, Ţiriac organizează în fiecare an partide de vânătoare la domeniul său de la Balc, fapt care, de-a lungul timpului, a atras protestul asociațiilor pentru apărarea drepturilor animalelor.

De obicei, vânătoarea are loc în luna ianuarie, însă anul trecut partida de vânătoare de pe domeniul lui Țiriac s-a ținut în decembrie.

 

Recomandările editorilor Great News:
Ion Țiriac despre Sârbu: Singurul manager român, apreciat internațional
Ion Țiriac, în Cartea Recordurilor. Este cel mai bogat fost sportiv