Lui Mircea Lucescu i s-a propus să-l antreneze pe Ronaldo

Mircea Lucescu. Foto: Wikimedia Commons

Antrenorul Mircea Lucescu, în vârstă de 77 de ani, care în prezent este pe banca celor de la Dinamo Kiev și a terminat campionatul pe locul 4 în Ucraina, a primit o ofertă de la Al-Nassr, echipa la care joacă și Cristiano Ronaldo, potrivit digisport.ro.

Mircea Lucescu mai este ofertat de ceva vreme și de Fernebahce. Anul acesta, cel mai titrat antrenor român din istoria, a suferit o intervenție chirurgicală la șold, de coxatroză, iar operația a avut loc în Ucraina.

Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean.

Mai mult, acesta a vrut să fie alături de echipă și să monitorizeze antrenamentele elevilor săi. În viitorul apropiat, Lucescu va începe refacerea sub atenta supraveghere a doctorilor din Capitală, care încearcă să îl ajute să se recupereze cât mai repede. 

Antrenorul se află deja într-o stare excelentă, iar dispoziția sa este una foarte bună. Acesta a început să facă primii pași prin salon și salută echipa și fanii ei”, au scris cei de la Dinamo Kiev pe Facebook.

„E bine, a trecut prin operație. Are dorință de a rămâne în acțiune, nu știu cum poate să o facă. Ne-am văzut după 7-8 luni și l-am întrebat ce vrea să facă și mi-a zis: „Vreau să continui, simt că trăiesc”.

E complicat pentru că și deplasările sunt foarte lungi și a trebuit să se opereze la picior”, a declarat fiul său, Răzvan Lucescu, la DigiSport.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.