Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău într-o conferință PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a simțit rău în timpul unei conferințe de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.

La aproximativ un sfert de oră de la începerea conferinței, liderul PSD a început să vorbească rar și a început să tremure. În momentul în care era pe punctul de a-și pierde echilibrul, conferința de presă s-a întrerupt și a intervenit un coleg.

Inițial a fost chemată o ambulanță, însă solicitarea ar fi fost anulată, pentru că Marcel Ciolacu și-ar fi revenit. Apoi, la aproximativ un sfert de oră, liderul PSD a ieșit din sediul partidului, le-a cerut scuze jurnaliștilor și a plecat cu mașina spre spital.

Biroul de presă al PSD a transmis că Marcel Ciolacu și-a revenit și a mers la spital pentru a face un control amănunțit.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), probabil din cauza căldurii și a căldurii din sală, dar și pe fondul activității intense din ultima perioadă, a transmis PSD.

Criza a fost posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid, potrivit PSD.

Dintre colegii de partid, printre primii care i-au urat sănătate lui Marcel Ciolacu a fost Gabriela Firea, care a pus acest moment pe seama stresului și oboselii.

„Multă sănătate colegului meu Marcel Ciolacu! Să aibă puterea de a trece cu bine peste această cumpănă. Cred că stresul si oboseala si-au spus cuvantul. Iată ca acestea pot face ravagii chiar si în viața oamenilor în putere. O stiu din proprie experiență. Doar în astfel de momente realizăm cît de pretioasî este sănătatea”, a scris Firea pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.