Lui Gheorghe Dincă nu-i place mâncarea din arest: E prea acră!

Gheorghe Dincă FOTO: Poliția Română
Gheorghe Dincă FOTO: Poliția Română

Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, a trimis o sesizare în care se plânge, printre altele, că mâncarea este prea acră. Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție.

De asemenea, Dincă a mai transmis că este deranjat și de faptul că nu-i sunt schimbate cearșafurile mai des, iar ceilalți deținuți nu îl respectă și îl înjură frecvent, în timp ce gardienii nu fac nimic în apărarea lui, potrivit Digi24.

Dincă nu ar fi fost vizitat de nimeni până acum în arest și nu are niciun ban pentru a face cumpărături la magazinul arestului.

Mecanicul din Caracal, în vârstă de 66 de ani, a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că a ucis două fete, pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În curtea acestuia au fost găsite mai multe rămășițe umane despre care specialiștii Institutului Național de Medicilă Legală au stabilit că aparțin, în proporție de peste 99% Alexandrei Măceșanu.

Rămășițe umane au mai fost găsite și într-o lizieră din Caracal, despre care Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. Aceste probe au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Dincă a mai făcut o plângere împotriva unor polițiști și i-a acuzat de agresiune fizică atunci când s-a făcut cercetarea la el acasă. Plângerea, formulată generic, fără nume, a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, dar până acum nu există suspecți în acest dosar.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.