Locuri de muncă în străinătate, pentru femei și bărbați. Salariu: peste 6.500 de lei pe lună

În acest articol, prezentăm ofertele unor angajatori din Marea Britanie, care caută în această perioadă personal, bărbați și femei. Pentru femei am ales posturile de îngrijitor de vârstnici, în timp ce pentru bărbați am ales lucrul în depozite.

1. Îngrijitori

Pentru postul de îngrijitor, activitatea presupune vizite la domiciliul persoanelor asistate. Se lucrează în Leeds, Bradford, Peterborough, Kent, Leicester, Stoke-on-Trent. Plata este de 7,2-8,1 lire pe oră.

Se asigură și o perioadă de instruire de 5 zile, cu masă și cazare asigurată, pentru ca apoi angajatul să înceapă efectiv munca.

Cei care vor să se înscrie la aceste locuri de muncă găsesc toate informațiile necesare AICI.

2. Lucrători în depozite

Pentru posturile în depozite de mărfuri, se caută 20 de persoane. Plecarea este imediată. Se lucreză în schimburi, 8 ore / schimb, timp de 5 zile pe săptămână.

Candidaților nu li se percep taxe sau comisioane. Cei aleși pentru a începe munca se vor ocupa, în principal, cu manipularea mărfurilor, receptia produselor, ambalare de produse pentru expediere.

Puteți afla date despre salarii și vă puteți înscrie AICI.

Dacă sunteți interesați de articole despre locuri de muncă în România și în străinătate, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.