O companie uriașă angajează șoferi, inclusiv fără experiență. 2.500 € în mână, transport gratuit

angajări șoferi TIR străinătate locuri de muncă pentru șoferi de TIR
FOTO: Mercedes Benz

Locuri de muncă pentru șoferi. Românii care își dorescă să lucreze ca șoferi în străinătate au acum șansa de a lucra pentru una dintre cele mai mari companii din domeniu, chiar dacă nu au experiență.

Compania olandeză De Rooy, lider european pe piața de transport și de logistică, este în căutarea a 20 de șoferi de trafic internațional, cu sau fără experiență, care să lucreze în Europa.

Locuri de muncă pentru șoferi – ce se oferă:

– serviciu timp de 4 săptămâni în străinătate, perioadă urmată de o săptămână liberă
– contract de muncă
– training profesional pe specificul activității, în Olanda
– transport cu avionul

Locuri de muncă pentru șoferi – ce salarii se câștigă

Salariul este cuprins între 1.900 și 2.500 de euro net, în funcție de experiență.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă sunt full time și sunt disponibile și pentru începători (entry-level, sub doi ani de experiență).

Printre clienții De Rooy se numără DAF, Volvo, MAN, Renault, Scanic, IVECO, Mercedes-Benz, CNH, JCB.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locuri de muncă la De Rooy

Compania a fost înființată în anul 1923 de o familie din sudul Olandei, iar de-a lungul anilor s-a extins în întreaga Europă, dar și în Rusia și în Orientul Mijlociu.

La ora actuală, compania De Rooy deține 450 de camioane și spații de depozitare ce însumează 562.000 de metri pătrați. De asemenea, De Rooy deține o întreagă rețea europeană alcătuită din numeroase baze de lucru în țări precum Polonia, Austria, Italia, Belgia, Franța, Germania sau Marea Britanie.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.