Locuri de munca la cea mai mare companie aeriană din Europa. Se caută 100 de însoțitori de bord, în România!

Ryanair, compania care a depășit Lufthansa și a ajuns cel mai mare operator aerian din Europa, anunță o mare campanie de angajări, chiar la început de 2017.

Compania a scos la concurs 100 de posturi de însoțitor de bord. Interviurile vor avea loc la:

– București, în datele de 17 februarie și 14 martie;
– Timișoara, în data de 3 martie;
– Cluj Napoca, în data de 15 februarie;

Pentru a te înscrie la aceste locuri de muncă intră AICI (link spre anunțul de angajare).

Nu este necesară experiență anterioară. Se oferă contract garantat pe trei ani și un pachet salarial competitiv. De asemenea, se va oferi și o primă de angajare în valoare de 1200 de euro.

În plus, angajații companiei beneficiază de prețuri extrem de mici la bilete de avion cu aparatele Ryanair, pentru a putea călători foarte ieftin în Europa în timpul lor liber.

Programul clasic de lucru este de 5 zile de muncă, urmate de 3 zile libere. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI.

Ați putea fi interesați și de:

Locuri de muncă pentru tineri. Ce salarii se oferă în cea mai bogată țară a lumii

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.