Locuri de muncă la Romstal, în toate colțurile țării. Ce salarii se câștigă

romstal locuri de muncă locuri de muncă romstal angajări
Foto: Wikimedia Commons

În această perioadă lanțul de magazine de instalații Romstal face angajări pe diferite posturi în numeroase orașe din țară.

La Romstal sunt libere următoarele posturi:

– lucrător comercial
– inginer ofertare echipamente de instalații
– inginer
– analist energetic
– specialist îmbunătățire procese organizaționale
– director de vânzări
– operator amenajări magazine
– inginer vânzări magazin
– manager
– servant pompier

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă la Romstal sunt disponibile în Arad, Brașov, București, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Giurgiu, Iași, Pitești, Reșița, Slatina, Suceava, Timișoara, precum și în județul Ilfov.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce beneficii se oferă la Romstal:

– Mașină de serviciu, tabletă, telefon (pentru unele posturi)
– Bonusuri pentru performanță
– Beneficii extrasalariale: bonuri de masă de 15 lei tichetul, prime și cadouri de sărbători, evenimente, cadouri pentru copii, evenimente pentru angajați
– Traininguri tehnice și pentru dezvoltarea abilităților

Ce salarii sunt la Romstal

Un inginer angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2017 un salariu lunar de 2.200 de lei net, tichete de masă de 300 de lei pe lună și un comision din vânzări de 400 de lei pe lună, potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar de 1.300 de lei net pe lună.

Un account manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei pe lună.

Un coordonator de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.400 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.