Locuri de muncă. Pizza Hut angajează persoane fără experiență

Mai multe lanțuri de restaurante fast-food din România au anunțuri de angajare în această perioadă. Se caută inclusiv tineri și oameni care nu au experiență în acest domeniu.

Și lanțul Pizza Hut este în căutare de personal. Se caută ospători, lucrător în bucătărie sau spălători de vase. Printre altele, se oferă training specializat pentru fiecare post de lucru, pachet salarial motivant, tichete de masa, program flexibil de lucru.

„Dorim angajați care să agreeze interacțiunea cu clienții, să fie creativi și flexibili, să lucreze cu pasiune și dăruire. Ne dorim angajați cu fler și spirit de observație, buni comunicatori, dedicați profesiei”, spun cei de la Pizza Hut, în anunțul de angajare.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată și veți lucra într-o echipă tânără și entuziastă. Lanţ internaţional de restaurante cu peste 44.000 de locaţii deschise în mai mult de 100 de ţări.

Mai multe detalii legate de salarii și unde sunt locurile de muncă găsiți LA ACEST LINK. 

De asemenea, locuri de muncă pentru cei care n-au experiență mai sunt și la Mc`Donalds, în poziția de crew. Potrivit acestora, poziția de crew implică o activitate variată, care include toate zonele unui restaurant, de la bucătărie și case de marcat până la sala de mese.

Puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Mc`Donalds de LA ACEST LINK.

Și cei de la KFC sunt în căutare de angajați. Nu se cere experiență. „Îndrumăm şi susţinem fiecare persoană, pentru ca aceasta să se poată dezvolta la capacitate maximă, oferind angajaților noștri oportunități reale de avansare în carieră. Fiecare angajat are posibilitatea sa-si exprime opțiunea de program, de la o săptămână la alta.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la KFC găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.