Locuri de muncă pentru români în țările nordice. Suedezii caută muncitori serioși

Locuri de muncă pentru români în țările nordice (Wikimedia Commons)
Locuri de muncă pentru români în țările nordice (Wikimedia Commons)

Vreți să vă construiți o carieră în țările nordice? În acest articol găsiți cele mai bune oferte la locuri de muncă pentru români în națiunile scandinave.

Pentru a accesa toate anunțurile cu job-uri pentru români în țările nordice, intrați aici.

Dacă sunteți o fire organizată și independentă, dar și un bun jucător de echipă, care țintește către calitate și îndeplinirea sarcinilor, Suedia vă așteaptă.

Nordicii caută un mecanic care să schimbe mașinile pe GPL, LPG și CNG. Salariul este avantajos, iar condițiile de muncă sunt excelente.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă aici.

Aveți permis de conducere categoria C+E și doriți să lucrați cel puțin șase luni în Suedia sau în Norvegia? Acest anunț este pentru dumneavoastră.

Nordicii recrutează șoferi pentru parcurile de distracții din Suedia și Norvegia. Se oferă un contract pe un an de zile, salariu atractiv și cazare asigurată.

Puteți să vă depuneți CV-ul pentru acest job aici.

Pentru cei cu experiență de cel puțin 3 ani în lucrul cu instalațiile de foi metalice există posturi de tinichigii în Suedia.

Contractul este pe trei ani, iar angajatorul oferă transport, locuință, îmbrăcăminte de lucru și instrumente. Salariul este bazat pe numărul de ore lucrate.

Cunoștințele de limba engleză sunt obligatorii, la fel ca permisul de conducere categoria B și pașaportul valabil pentru Uniunea Europeană.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă aici.

Se caută și sudori argon pentru o rafinărie din Suedia. Se lucrează 12 ore pe zi, iar fiecare oră este plătită cu 11 euro. Zborul, cazarea și masa sunt plătite de angajator.

Candidații care sunt calificați vor fi contactați imediat. Agenția care intermediază angajarea nu percepe niciun fel de comision.

Vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă aici.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru români în Franța. Se caută meseriași. Salariile sunt atractive
Locuri de muncă pentru şoferi, pe TIR-uri DHL în Anglia. Salariu de peste 2500 de euro
Locuri de muncă pe insulă din Grecia. Cazare și masă gratuite, se lucrează din iulie până în octombrie