Locuri de muncă în lanțul de farmacii Dona, în toată țara. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă farmaciile dona farmacii slobozia
Foto: ejobs.ro

Lanțul de farmacii Dona face angajări în această perioadă în numeroase orașe din România. Posturile scoase la concurs sunt foarte diverse.

Se caută farmaciști, coordonator de farmacii, farmaciști șefi, analist furnizori, asistenți, farmacist diriginte, coordonator recrutare, manager achiziții, buyer.

Dona face angajări în orașele Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, București, Câmpulung, Chitila, Cluj-Napoca, Drăgășani, Făgăraș, Miercurea Ciuc, Mioveni, Ploiești, Pitești, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sighișoara, Târgoviște, Târgu Mureș, Vâlcea, Voluntari, Zalău, Zimnicea, precum și în zona Moldovei și în județul Ilfov.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Se oferă:

* pachet salarial atractiv
* tichete de masă
* bonus de performanță în funcție de rezultate
* acces la traininguri

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați ai Dona, un lucrător comercial angajat full time în Alexandria, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.100 de lei plus 20 de bonuri de masă pe lună.

Un farmacist angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în octombrie 2015 un salariu lunar net de 2.350 de lei plus tichete de masă de 180 de lei pe lună și un bonus de 50 de lei pe lună.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.