Locuri de muncă la Therme. Lista posturilor disponibile

therme locuri de muncă
Foto: Pagina de Facebook Therme

Therme Nord București face angajări în această perioadă. Sunt disponibile zeci de locuri de muncă pe poziții foarte diverse.

Sunt libere următoarele posturi: bucătar, ajutor bucătar, lucrător în comerț – restaurant, casier – relații clienți, îngrijitor piscine și salvamar.

Potrivit anunțului de angajare, se oferă următoarele beneficii:

– salarizare avantajoasă;
– programe de training;
– bonusuri în funcție de realizări;
– oportunități de dezvoltare profesională.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Situat în zona de nord a capitalei, în Balotești, Therme București este unul dintre cele mai mari centre de relaxare și wellness din Europa. Este deschis 12 luni pe an, iar temperatura apei este întotdeauna la 33 de grade Celsius.

La Therme București se află și o grădină botanică ce conține mii de plante, inclusiv palmieri.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.