Val uriaș de angajări la Sensiblu, în toată țara. Ce salarii se câștigă și ce posturi sunt libere

locuri de muncă farmacii sensiblu farmacii mangalia farmacii râmnicu sărat
Foto: hellopark.ro

Lanțul de farmacii Sensiblu are numeroase locuri de muncă disponibile, în 53 de localități din țară.

Posturile libere sunt extrem de diverse, de la manageri și farmaciști la consultanți în cosmetică și personal administrativ.

În prezent, Sensiblu face angajări în Alba Iulia, Arad, Bacău, Băneasa, Bârlad, Botoșani, Brașov, București, Carei, Cluj-Napoca, Constanța, Cugir, Deva, Drobeta Turnu Severin, Eforie, Fălticeni, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Lupeni, Mamaia, Mangalia, Mediaș, Miercurea Ciuc, Neptun, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Pașcani, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Predeal, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Slatina, Sfântu Gheorghe, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Târgu Secuiesc, Tecuci, Timișoara, Turda, Urziceni, Vulcan și Zalău.

Posturile disponibile sunt cele de consultanți cosmetică, farmaciști, lucrători administrativi (personal curățenie), asistenți farmaciști, specialist comunicare marketing, manager de vânzări, consultant customer care (relația cu clienții), brand manager și farmacist diriginte.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați împărtășesc informații despre diferite locuri de muncă din România, un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în 2014 un salariu lunar net de 6.000 de lei.

Locuri de muncă la Catena în numeroase orașe din țară. Ce salarii se câștigă

Un angajat full time în Brașov pe postul de reprezentant vânzări cosmetice, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în 2013 un salariu lunar net de 640 de lei, la care se adăugau un bonus lunar de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 21 de lei.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.