Locuri de muncă la Ryanair. Ce înălțime și ce calități fizice trebuie să ai

FOTO: Ryanair.com
FOTO: Ryanair.com

Cea mai mare companie aeriană din Europa face angajări. Se caută 100 de persoane pentru a lucra, în diverse locuri de pe continent, pentru compania irlandeză.

Programul de recrutări al Ryanair în România este următorul:

Timișoara: 3 ianuarie 2018. Puteți afla totul despre interviul din Timișoara, AICI;
București: 5 ianuarie 2018. Puteți afla totul despre interviul din București, AICI;
Iași: data va fi anunțată în curând.Puteți afla mai multe despre interviul din Iași, AICI;
Cluj Napoca: 26 ianuarie 2018. Puteți afla totul despre interviul din Cluj, AICI;

Ce oferă angajatorii. Primă de 1.200 de euro la angajare

Se oferă contract cu durata de trei ani și un pachet salariul atractiv. La semnarea contractului, se acordă și o primă în valoare de 1200 de euro. Candidații aleși vor urma un curs de pregătire de șase săptămâni. În zilele libere, angajații beneficiază de tarife reduse la bilete de avion spre destinații din Europa.

Cei care vor să se înscrie la acest job trebuie să aibă pașaport, dar sunt și câteva criterii fizice. Candidații și candidatele trebuie să aibă înălțimea cuprinsă între 157 și 188 cm și să fie capabili/capabile să înoate pe o distanță de cel puțin 25 de metri.

Puteți afla mai multe despre aceste locuri de muncă la Ryanair AICI.

Ryanair a depășit Lufthansa

Ryanair a fost fondată în 1984, iar la începutul anului 2017 a fost declarată cea mai mare companie aeriană europeană, clasament întocmit pe baza numărului de pasageri transportați. Compania aeriană deține circa 400 de avioane, zboară spre peste 200 de destinații și are 11.500 de angajați. În 2016, compania irlandeză a avut venituri de 6,5 miliarde de euro.

Până în 2017, topul celor mai mari companii aeriene europene era condus de Lufthansa. Dacă nemții au transportat, în 2016, 109 milioane de pasageri, irlandezii de la Ryanair au avut 117 milioane. Compania aeriană operează în România pe aeroporturile din Timişoara, Bucureşti şi Craiova.

La sfârșitul lunii septembrie, reprezentanții companiei irlandeze au anunțat că se află în discuții cu 5-6 aeroporturi din România pentru introducerea de noi destinații.

Oficialii companiei se aşteaptă să transporte 2,5 milioane de pasageri anul viitor, din care 1,9 milioane de la şi spre Bucureşti.

„Avem o creştere sănătoasă în România, de peste 30%, de la an la an. În total, în România vom avea peste 2,5 milioane de clienţi anul viitor”, a declarat Danis Barabas, oficial din cadrul Ryanair.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.